Ignaas Devisch Ignaas Devisch
© Koen Broos

Ignaas Devisch

Keynote, Lezing, Presentatie, Spreker

Ignaas Devisch is professor in de filosofie, medische filosofie en ethiek, en een toegankelijke en doorgewinterde spreker die met een natuurlijke ongedwongenheid en charme het podium betreedt, of dat nu tijdens een groot congres is of als panellid of commentator in een intiemere setting. Hij is inmiddels een bekend gezicht en wordt veelvuldig gevraagd voor radio en tv-programma’s, onder meer om op een andere manier naar het nieuws te kijken of om duiding te geven bij ethische en filosofische kwesties. Hij treedt daarnaast regelmatig op in het buitenland, voor zowel een gespecialiseerd als een breed publiek.

 

Een authentieke spreker die met een natuurlijke ongedwongenheid en charme het podium betreedt

Ignaas Devisch

Boeken of verder praten?

Biografie

Ignaas Devisch is professor in filosofie, medische filosofie en ethiek. Hij werkt als filosoof aan de Universiteit Gent en publiceert en spreekt regelmatig in binnen- en buitenland, zowel voor een gespecialiseerd als een breed publiek. Hij was 5 jaar gastonderzoeker aan Radboud Universiteit van Nijmegen. Zijn onderzoek situeert zich vooral op het terrein van medische filosofie en ethiek.

Hij publiceerde 16 boeken, ongeveer honderd wetenschappelijke papers in wetenschappelijke tijdschriften en hoofdstukken in wetenschappelijke boeken en talloze opiniestukken. Begin 2016 verscheen bij De Bezige Bij Rusteloosheid: pleidooi voor een mateloos leven. En in 2017 werd Het empathisch teveel gepubliceerd.

Ignaas Devisch

Boeken of verder praten?
Meer over Ignaas Devisch
TEDx: Are We Healthy (enough)?
Radboud Universiteit - Leve de Rusteloosheid
Sprekers over dezelfde onderwerpen
Bekijk
spreker
Alma Mathijsen

Alma Mathijsen

Dagvoorzitterschap, Debatleider, Interviewer, Keynote, Lezing, Masterclass, Panellid, Presentatie, Spreker, Workshop
Bekijk
spreker
Coen Simon

Coen Simon

Dagvoorzitterschap, Debatleider, Interviewer, Keynote, Lezing, Masterclass, Optreden, Panellid, Presentatie, Seminar, Spreker, Workshop