Tarieven

Het tarief van een spreker is afhankelijk van het evenement: gaat het om een keynote op een congres of om een dagvoorzitterschap tijdens een personeelsdag? Een presentatie op een festival of het voorlezen van een column tijdens een businesslunch? Of misschien heeft u een heel ander idee, dat we graag met u bespreken. De tarieven verschillen per gelegenheid en per spreker, wij lichten dat graag toe aan de hand van uw individuele boekingsverzoek.

Het bijzondere aan het uitnodigen van sprekers via Bee Speakers is dat u tegelijktijdig boeken van de desbetreffende sprekers kunt bestellen. Hoe meer boeken u bestelt, hoe meer korting u krijgt op uw boeking! Na het evenement kunt u dus alle toeschouwers – of dat nu collega’s, vrienden of andere bezoekers zijn – naar huis laten gaan met een boek van de spreker naar wie ze zojuist geluisterd hebben. Het perfecte souvenir!

Wij vertellen u graag meer over de diverse mogelijkheden. U kunt ons telefonisch bereiken op 020 305 98 10 of u kunt ons een berichtje sturen via de contactpagina.