Annemarie Geerts Annemarie Geerts
(c) Maarten Geerts

Annemarie Geerts

Lezing, Presentatie, Spreker

Annemarie Geerts, beter bekend als @demammavan, is de moeder van 8 die eigenlijk helemaal geen kinderen wilde – en toch is de oudste inmiddels 23 en de jongste 2 jaar. Het ouderschap, hoe mooi ook, kent struikelblokken: slaapgebrek, dwarse (peuter)pubers en volle agenda’s. Maar ook onzekerheid, schuldgevoelens en mogelijke ballast uit je eigen jeugd kunnen het soms behoorlijk uitdagend maken.
Op haar razend populaire en goudeerlijke socialmediakanalen laat Annemarie zien hoe zij hiermee omgaat: door haar gezinsleven stevig te (her)structureren en met een flinke dosis vertrouwen dat het wel goed komt. Als spreker neemt Annemarie je mee in haar ervaringsverhaal. Praktisch, inspirerend en soms met een knipoog: de inzichten van Annemarie bieden rust en houvast waardoor er meer tijd en energie overblijft om te investeren in jezelf én in elkaar. Annemarie is via Bee Speakers te boeken als spreker. Haar verhaal inspireert elke ouder of opvoeder – of je nou een gezin van twee of acht kinderen hebt.

Praktisch en inspirerend: de inzichten van Annemarie bieden rust en houvast voor de uitdagingen van het gezinsleven

Annemarie Geerts

Boeken of verder praten?

Biografie

Annemarie Geerts, beter bekend als @demammavan, heeft samen met haar man Maarten acht kinderen en is bekend van de tv-programma’s Hoe gaat dat bij jullie thuis? en Waar doen ze het van? Annemarie inspireert dagelijks duizenden fans en volgers met een persoonlijk inkijkje in haar gezinsleven, voorbeelden en tips over het managen van een druk gezin.

Annemarie Geerts

Boeken of verder praten?
Meer over Annemarie Geerts
NPO: Waar doen ze het van?
Podcast: Happy me happy mama
Sprekers over dezelfde onderwerpen
Bekijk
spreker
Stephanie Goossens

Stephanie Goossens

Keynote, Lezing, Optreden, Panellid, Presentatie, Seminar, Spreker
Bekijk
spreker
Belle Barbé

Belle Barbé

Dagvoorzitterschap, Keynote, Lezing, Panellid, Presentatie, Seminar, Spreker, Workshop