Johan Goossens Johan Goossens
(c) Merlijn Doomernik

Johan Goossens

Dagvoorzitterschap, Lezing, Optreden, Presentatie, Spreker

Een natuurtalent op het podium, voor een groot of juist intiem publiek. Cabaretier Johan Goossens heeft veelvuldig geschreven en verteld over zijn ervaringen als docent in het middelbaar beroepsonderwijs. In zijn optredens legt hij de interessante, hilarische maar ook schrijnende aspecten van het leven als docent bloot. Daarnaast spreekt Johan op onnavolgbare wijze over seks en schaamte en daarmee over de maatschappij: in zijn theatershow VLAM heeft hij het openlijk over zijn ervaringen als homo – weloverwogen en treffend, en de humor is nooit ver weg.

Eerlijk, grappig en ontroerend

-Dick Zijp, NRC Handelsblad-

Johan Goossens

Boeken of verder praten?

Biografie

Johan Goossens is schrijver en cabaretier. Hij was winnaar van het Groninger Studenten Cabaret Festival en debuteerde daarna met zijn cabaretvoorstelling A-Boom!.

Zijn show Leer mij de mensen kennen waarin hij ook vertelt over zijn ervaringen als leraar op een ROC, werd genomineerd voor de Neerlands Hoop-prijs voor het meest veelbelovende cabarettalent, de opvolger Daglicht wordt bejubeld door pers en publiek.

Goossens gaf les op een ROC en publiceert columns in Het Hij publiceerde twee succesvolle columnbundels: Wie heeft er wél een boek bij zich? en Jongens, ik wil nu toch écht beginnen.

 

 

Johan Goossens

Boeken of verder praten?
Meer over Johan Goossens
Voorstelling: Vlam
Voorstelling: Leer mij de mensen kennen
Sprekers over dezelfde onderwerpen
Bekijk
spreker
Daan Borrel

Daan Borrel

Interviewer, Keynote, Lezing, Masterclass, Panellid, Presentatie, Spreker, Workshop
Bekijk
spreker
Wim Daniëls

Wim Daniëls

Dagvoorzitterschap, Debatleider, Interviewer, Keynote, Lezing, Masterclass, Presentatie, Spreker
Bekijk
spreker
Auke Kok

Auke Kok

Keynote, Lezing, Presentatie, Spreker